Ром і кістки: Другий прилив, рос (Rum & Bones. Second Tie)

10661

Новий товар

Другий прилив - це довгоочікуване перевидання гри, розроблене в популярному жанрі амерітреша і MOBA, тобто битви гравців на бойовій арені, присвячене піратському сетінгу. Ваша кмітливість і тактика повинні бути на висоті!

Детальніше

Наразі товар відсутній

Ціна 3 404,00 UAH

Кажуть, що ці скарби залишив сам Деві Джос ... І раз у нас дві команди, то доведеться шукати їх наввипередки, щосили, адже легендарний пірат, напевно, зібрав легендарну кількість золота! Моряки в тавернах подейкують, що щасливчик, якому вдасться заволодіти цим скарбом, придбає величезну силу, ставши непереможним володарем морів і океанів.

Другий прилив - це довгоочікуване перевидання гри, розроблене в популярному жанрі амерітреша і MOBA, тобто битви гравців на бойовій арені, присвячене піратському сетінгу. Ваша кмітливість і тактика повинні бути на висоті!

Десь у безкрайньому морі

Учасники гри повинні вибрати сторону. Владики глибин - це древні підводні істоти, що вселяють нестримний жах одним своїм виглядом. Мареа де ла Муерте - це людське втілення смертоносних хвиль, здатних, граючи, потопити цілий флот.

Після цього учасники приймаються вибирати героїв або найманців - всі вони володіють унікальними здібностями і грають певні ролі в моряцькій команді. Їх можна розділити на 5 типів. Герої ж починають з базової карти атаки, але в ході гри можуть обзавестися додатковими вміннями або ж посилити свої поточні характеристики.

Все, що нам залишається - це додати в команду горлата боцмана і готових до пригод матросів, які пересуваються строго за певною схемою. Саме ж ігрове поле зроблено у вигляді комбінації кораблів обох команд, з'єднаних драбинками і трапами. Вибрані персонажі, а також оснащення та інші предмети поміщаються на кораблі - і можна починати.

Особливості ігрового процесу

Головна мета гравців не тільки заробляння піастрів, а й накопичення очок. Той гравець, якому вдасться першим накопичити вісім очок, і стане переможцем в грі. Їх можна отримати за перемогу над ворожими героями.

Жорстке протистояння команд триває кілька раундів. Отримавши право ходу, можна активувати героїв або ж задіяти команду. Можна переміщати своїх персонажів по ігровому полю, задіяти їх вміння і навичкам.

  • Атака.
  • Уміння (застосовуються поза боєм).
  • Реакція (задіюється гравцем).
  • Пасивні характеристики.

Ігровий процес по-справжньому захоплюючий. В ході змагання за скарб персонажам доведеться дертися по канатах, падати за борт, палити з фальконетів і, вихопивши меч, кидатися в рукопашну.

Коли гравець зробить 3 дії за героя або 2 за команду, право ходу передається супернику.

На абордаж, тухлі каракатиці!

Битви в грі прості і цікаві. Для атаки необхідно кинути необхідне число кубиків. Першими ефект від удару на себе беруть прості матроси. Після них - боцмани, а вже після - герої і розміщені на палубі предмети.

Найважливішим параметром успішної атаки є відстань до цілі. Втім, матроси суперника можуть і самі нашкодити собі: опинившись в диму після залпу гармат, вони осліпнуть або оглохнуть, втратять дар мови і бозна-що ще - в загальному, як на справдешньому абордажі від нещасть не застрахований ніхто.

Знищуючи ворожих моряків, боцманів і героїв, гравець буде отримувати піастри і переможні очки. Переходячи з корабля на корабель, відображаючи абордажні атаки мул і влаштовуючи їх самим, гравці будуть наближати заповітну годину володіння скарбом знаменитого пірата.

Карти Припливу

Гравці мають власні колоди карт Припливу. Це картки з особливими ефектами, застосовуючи які в бою, можна значно вплинути на його результат. Наприклад, можна викликати морських чудовиськ, використовуючи їх в якості тимчасових союзників. За допомогою таких карт можна викликати істот і побільше - того ж Кракена, чий гнів здатний докорінно змінити розстановку сил на палубі. Якщо розлютити його, він почне без розбору трощити все навколо - і матросів, і чудовиськ, і навіть колишніх союзників. Для зручності на планшеті гравців є спеціальна шкала, що відображає гнів Кракена.

Завершення гри

Набравши вісім очок, команда стає переможцем і отримує заповітну скриню зі скарбами Деві Джонса. Тепер капітанові ніхто не завадить стати володарем усіх морських далей!

Кому сподобається гра

Настільну гру Ром і кістки. Другий прилив найбільше полюблять шанувальники жанру амерітреш і MOBA, але разом з тим вона стане чудовим придбанням і для тих, хто зовсім не знайомий з ними і бажає просто придбати яскраву і стрімку гру, здатну скрасити нудний вечір. Загалом, рекомендуємо всім фанатам піратської теми!

  • Час гри 60-90
  • Кількість гравців 2-6
  • Вік 13-18+
  • Мова Російська
  • Сеттинг Пірати
  • База Базова гра

Наразі коментарі відсутні.

Напишіть відгук
Ром і кістки: Другий прилив, рос (Rum & Bones. Second Tie)

Ром і кістки: Другий прилив, рос (Rum & Bones. Second Tie)

Другий прилив - це довгоочікуване перевидання гри, розроблене в популярному жанрі амерітреша і MOBA, тобто битви гравців на бойовій арені, присвячене піратському сетінгу. Ваша кмітливість і тактика повинні бути на висоті!

30 інших товарів в цій категорії: